CEYLANPINAR KÖYLERİNDE ELEKTİRİKLER KESİLDİ

Alınan bilgiye göre Tarımsal Sulamada kaçak kullanımın önüne geçmek amacıyla alınan karar doğrultusunda sayaç taktırmayan çiftçilere bugün Sabah saatleri itibariyle sanayi hattının bir fası?nın kesildiği öğrenildi.

GÜNCEL 19.04.2016 13:29:06 2365 0
CEYLANPINAR KÖYLERİNDE ELEKTİRİKLER KESİLDİ
Sanayi hattının kesilmesiyle iki cırcıp arasındaki bütün köylerin tarımsal arazilerinin yanı sıra  temel ihtiyaçların  başında gelen  içme suyunun elektirikleri’nin kesilme ise ayrı bir tartışmaya sebeb oldu.
Ekinlerin Suya en çok ihtiyaç duyulduğu bu dönemde elektiriklerin kesilmesi ile beraber çiftçileri ciddi oranda mağdur eder.
Hüseyin KILINÇ adlı çiftçi ile yaptığımız göüşme’de şu bilgilere yer verdi.Ben 40 dönümlük araziyle 8 fertli bir aileye bakıyorum evimizin tek geçim kaynağı tarımdır. ve biliyorum benim gibi yüzlerce çiftçi aynı durumda. 
Bugun hangi çiftçiye sorarsanız sorun muhakkak ya kredi yada başka bir yere borcu vardır ve hepsinin ödeme vaadi ekinlerin biçilmesine buca escortdır. 
Ama bugün elektiriklerin kesilmesi demek  ekinlerin yok olması demektir. Çiftçiler mağdur olmaması için Devlet büyüklerimizin olaya müdahale etmesini istiyoruz şeklinde beyanlarda bulundu.
 Yaşanan elektrik sorununun çözümünü isteyen çiftçiler Özellikle içme suyunun bir an önce düzeltilmesini istiyorlar.