Ceylanpınar MEM?de İŞKUR Kuraları Çekildi

Ceylanpınar`da İŞKUR tarafından yapılan kura çekimiyle Milli Eğitim Müdürlüğü`nde geçici olarak çalışacak işçiler beli oldu.

EĞİTİM 10.10.2018 19:08:26 1608 0
Ceylanpınar MEM?de İŞKUR Kuraları Çekildi

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında, temizlik, bakım onarım ve çevre düzenlemeleri işlerinde çalışacak personel alımı için Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, noter ve basın huzurunda şaibesiz bir kura çekimi yaptı.
 

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonu'nda, İŞKUR tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde temizlik işlerinde çalışacak olan 27 köy, 42 merkez olmak üzere 69 kişinin belirlenmesi için yapılan kura seçimine 2340 kişi başvuru yaptı. 69 kişinin çalıştırılacağını belirten Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, Ceylanpınar'da yapılan kura çekimi sonucunda, kurada isimleri çıkan vatandaşların ücretleri İŞKUR tarafından karşılanmak suretiyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda, 8 ay boyunca asgari ücret üzerinden sigortalı olarak temizlik, bakım onarım ve çevre düzenlemelerinde çalıştırılacağını söyledi.