Ceylanpınar Milli Eğitim Müdürü Kılıç?tan Veda Açıklaması

2014 yılından beri Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Şanlıurfa Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü?ne tayini çıkan Ahmet Kılıç, veda açıklamasında bulundu.

EĞİTİM 5.03.2019 10:08:02 3298 0
Ceylanpınar Milli Eğitim Müdürü Kılıç?tan Veda Açıklaması

Saygıdeğer Ceylanpınarlılar, değerli şube müdürü arkadaşlarım, kurumda birlikte çalıştığım fedakâr mesai arkadaşlarım, özveriyle çalışan kıymetli okul müdürlerim, müdür yardımcılarım, okullarımızın değerli çalışanları ve öğrencilerimizi yetiştirmek için fedakarane çalışmalar yapan saygıdeğer öğretmen arkadaşlarım..

2014 yılından yaklaşık beş yıldan beri Bakanlığımızın takdirleriyle bize tevdi edilen Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Şanlıurfa Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tayinimin çıkması alsancak escortiyle ayrılıyorum.

Görev yaptığım bu süre içerisinde Ceylanpınar’daki öğrencilerimizi eğitimde sorumluluğu olan ve eğitime sorumluluk duyan paydaşlarımızla birlikte Milli Eğitim Bakanlığımızın ürettiği müfredatlar ve mevzuatlar çerçevesinde iş birliği, el birliği, gönül birliği içerisinde ihtiyaç duyulan her türlü konuyu da istişare ederek, ortak akılla yetiştirme yönünde birlikte çok güzel çalışmalar yaptık.

Yarınlarımızın büyük ve güçlü Türkiye’sinde bilgisiyle, çalışma aşkı ve heyecanıyla milletimize ve güzel ülkemize hizmet noktalarında önemli görevler alacak, ülkemizin bulunduğumuz coğrafyada ve dünyada lider ülke olması ideali ve azmi ile çalışacak okuyan, araştıran, sorgulayan, üretken, paylaşan, yardımlaşan, her daim mağdurun ve mazlumun yanında yer alan bir sorumluluk duygusu ile bin yıldır yaşadığımız bu coğrafyanın kimliğine, tarihine, kültürüne inanç ve değerleri bağlı ve barışık bir kişilik inşası kazanmış nesiller yetiştirmenin heyecanıyla şevkle ve bir ibadet aşkıyla birlikte güzel çalışmalar yaptık.

Bundan sonra da aynı azim ve heyecanla çalışacağınıza, Şanlıurfa’mızın her geçen gün gelişen ve büyüyen şirin ve güzel ilçesi Ceylanpınar’ın eğitim standartlarını daha da ileriye götüreceğinize, Ceylanpınar’ın eğitimde de marka bir şehir olması yönündeki gayretlerinizin artarak devam edeceğine yürekten inanıyor ve başarılar diliyorum.

Ceylanpınar’ın eğitimini bu süre içerisinde bize emanet eden ve bize hizmet etme imkânı sağlayan Sayın Bakanıma müteşekkirim. Sayın bakan yardımcılarımıza, genel müdürlerimize, daire başkanlarımıza Ceylanpınar’ın eğitim ihtiyaçlarının karşılanması noktasında verdikleri çok güçlü destek ve yardımlar için Ceylanpınarlılar adına gönülden ve yürekten teşekkürlerimizi arz ediyorum.

Sayın Valimiz Abdullah Erin Bey’e Ceylanpınar’ın eğitim kalitesinin yükseltilmesi, okul öncesi ve mezunları üniversiteye hazırlama Projesini bizzat yönetmesi ve takip etmesi, okuma kültürü kazandırma konusunda bizzat örneklik teşkil etmesi ve bizleri motive ederek sinerji oluşturması tüm Türkiye’ye örneklik teşkil edebilecek oldukça saygıdeğer çalışmalardı.
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürüm Sayın Şerafettin Turan hocamızın Ceylanpınar’ın eğitim ihtiyaçlarının karşılanması, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerimizin desteklenmesi noktasında gösterdiği yakın işbirliği ve istişare çalışması çok anlamlı ve güzeldi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Sayın Kaymakamımız Mehmet Keklik Bey’in eğitime verdiği öncelik ve destekler, eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gösterdiği çalışmalar, özellikle Gezici öğretmen ve Şehit Ömer Halisdemir Kurs Merkezi kapsamında okullarımıza kazandırdığı kitaplar, kitap okuma konusundaki örnekliği Ceylanpınar’ın eğitim kalitesinin yükseltilmesine önem ve öncelik vermesi oldukça saygıdeğer çalışmalardı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bütün kurum müdürlerimize, sivil toplum örgütlerine, yaptıkları destekler için teşekkür ediyorum. Ceylanpınar’daki çok değerli basın mensuplarımızın eğitime yaptıkları basın katkısı ve desteği çok güzeldi. Ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Tüm okulların normal eğitime geçen tek ilçe ve okul öncesi okullaşma oranın %99 olmanın Vicdan huzuru, gönül huzuru, kısa sürede başarılı ve güzel çalışmalar yapmanın mutluluğu ile çok sevdiğim Ceylanpınar’dan ve buradaki görevimden ayrılıyorum. Ancak bir Ceylanpınarlı olarak Ankara’da veya Şanlıurfa’da Ceylanpınar’ın eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için üzerime ne düşerse yapmayı da bir görev sayacağım.

İstemeyerek, farkında olarak ya da olmayarak kırdığım arkadaşlarım olduysa onlardan özür diliyor, haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Bütün çalışma arkadaşlarıma ve çok kıymetli Ceylanpınar vatandaşlarıma saygılarımı, sevgilerimi iletiyorum.