Ceylanpınar Sanayi Sitesi Kuraları Çekildi

Ceylanpınar?da yapımı devam eden sanayi sitesi yerleri için Zahiriye Camii Konferans Salonu?nda noter huzurunda kura çekildi.

YEREL 29.04.2019 12:49:59 1224 0
Ceylanpınar Sanayi Sitesi Kuraları Çekildi

Zahiriye camisi konferans salonunda 82 üyenin katılımı ile noter huzurunda başlayan kura çekiminde üye isimleri önceden hazırlanarak kura çekimine gidildi. Kura çekimleri bizzat üyeler tarafından gerçekleştirilerek sonuçlar daha önceden hazırlanan panoda işaretlendi. Sonuçlar anons sistemiyle üyelere ve davetli misafirlere duyuruldu. Sonuçlar resmi kayıtlar altına alındıktan sonra kura işlemi sona erdi.
 

Konuyla ilgili açıklama yapan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Cemal Tusun şunları söyledi: “ Uzun zamandır yapımı devam eden küçük sanayi sitesinde sona yaklaşık. 3 veya 4 ay içerisinde İnşallah sanayi sitemizin yapımı sona erecektir. Bu konuda mülki amirimizin ve yerel yönetimimizin desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.
 

Kura törenine Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, Belediye meclis üyeleri, Stk temsilcileri de katılarak esnafların bu heyecanına ortak oldular.