Ceylanpınar Tarım MYO Müdürü TANRIKULU; Gazetemizi Ziyaret etti

Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir TANRIKULU ve Meslek Yüksekokulu Sekreteri Aslan KILIÇ, Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet KILIÇ ile birlikte Ceylanpınar?da temas ve incelemelerde bulundular.

EĞİTİM 21.02.2018 20:11:45 2358 0
Ceylanpınar Tarım MYO Müdürü TANRIKULU; Gazetemizi Ziyaret etti

Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir TANRIKULU ve Meslek Yüksekokulu Sekreteri Aslan KILIÇ, Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet KILIÇ ile birlikte Ceylanpınar’da temas ve incelemelerde bulundular.

Gazetemize de nezaket ziyaretinde bulunan Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir TANRIKULU ve Meslek Yüksekokulu Sekreteri Aslan KILIÇ, Şanlıurfa Merkezde Eğitim-Öğretime devam eden Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu’nun, Ceylanpınar’da Eğitim-Öğretime devam etmesi hususunda; görüş alışverişinde bulundular. 

Meslek Yüksekokulu Müdürü TANRIKULU; Hedeflerinin tarım alanında donanımlı ve kalifiye eleman yetiştirmek olduğunu, bunun içinde Türkiye’nin en büyük çiftliği olan Ceylanpınar TİGEM’in imkanlarından faydalanmak istediklerini söylediler. Ayrıca TANRIKULU, Ceylanpınar MYO, MYO öğrencileri ve ilçe tanıtımı için çok güzel projeler düşünüldüğünü ve bunları en yakın zamanda hayata geçireceklerini de sözlerine eklediler.

Abdullah AYDOĞAN - Ceylanpınar Gazetesi