CEYLANPINAR AK PARTİ İLÇE BAŞKANI DOĞANTEKİN GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

.

YEREL 10.01.2022 15:10:00 965 0
CEYLANPINAR AK PARTİ İLÇE BAŞKANI DOĞANTEKİN GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Ceylanpınar AK Parti İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin ile birlikte yönetim kurulu üyelerinden İdris Şimşek, Hidayet Dik, Hıdır Kösen ve beraberindeki heyet 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret ettiler. Sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İmtiyaz sahibi vekili ve gazeteci Musa Kılınç; "Bütün kurumlarla iletişim halinde olmamız insanlarımıza daha iyi hizmet etmenin göstergesidir" dedi.

Başkan Doğantekin; ”Gazetecilik mesleği, halkın gözü kulağı olan, kamuoyunu doğru bilgilendirmeyi kendisine temel ilke edinen, doğru bilgi akışının sağlanmasında önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle Gazetecilik, elbette saygı ve hürmeti fazlasıyla hak eden bir meslektir. Bu duygu ve düşüncelerle faaliyet gösteren ulusal ve yerel basınımızın temsilcileri başta olmak üzere tüm basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarı dolu bir yıl temenni ediyorum.” dedi.

Başkan Doğantekin ve heyetinin gazetemize ziyareti bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. Kendisine Ceylanpınar Gazetesi ve tüm çalışan meslektaşlarım adına teşekkür ediyoruz.

Haber : Musa KILINÇ