CEYLANPINAR AKREPLİ YOLU ÇİLE YOLU

.

YEREL 10.09.2021 13:24:00 793 0
CEYLANPINAR AKREPLİ YOLU ÇİLE YOLU

Ceylanpınar-Akrepli grup yolunun yıllardır düzeltilmemesi ve geçen araçların hasar görmesi nedeniyle yolu kullanan sürücüler durumdan dertli.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaklaşık 6 yıldır yol sorunu yaşayan vatandaşlar isyan etti. Ceylanpınar-Akrepli grup yolunun bozuk olması sürücülere zor anlar yaşatıyor

Ceylanpınar-Akrepli grup yolu üzerinde 17 kırsal mahalle bulunurken, ana yol olarak da kullanılan ve çoğu kişini kullandığı yolda vatandaşlar sorun yaşıyor. Yolun bozuk olmasının yanı sıra yolun düşük olmasından kaynaklı etrafında bulunan tarla suyu da yolda birikerek tahribata yol açıyor. Ceylanpınar-Kızıltepe yoluna da bağlandığı için çok fazla aracın kullandığı yolun dar olması da kazalara davetiye çıkarıyor. 

"GELİP YOLA BAKMADILAR BİLE"

Mahalle Muhtarı Musa Dağtekin 4 dönemdir Yukarı Doruklu mahallesinde muhtarlık yaptığını ifade ederek; "Yaklaşık 6 yıldır bu yolumuz böyle sorunlu. Ceylanpınar Belediyemize, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine, milletvekillerine ve sorumlu kişilere kaç sefer söylesek de bu konuda bize yardımcı olan olmadı. Bir yetkili gelip de yola bakmadı, çözüm bulmadı. Ceylanpınar Belediye başkanı da bu yolu sık sık kullanıyor fakat çözüm bulmuyor. Yetkililerden isteğimiz biran önce bu yolun yapılması ve araçlarımızın daha fazla zarar görmemesidir" dedi. 


Anahtar Kelimeler: CEYLANPINAR AKREPLİ