Ceylanpınar Belediye Meclisi’nden Bahar Kalkanı Harekatına Destek

Ceylanpınar Belediye Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından İdlib gerginliği azaltma bölgesinde başlatılan Bahar Kalkanı Harekatına destek bildirisi yayınlandı.

YEREL 3.03.2020 16:17:00 2386 0
Ceylanpınar Belediye Meclisi’nden Bahar Kalkanı Harekatına Destek

Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye'nin İdlib bölgesine yönelik Bahar Kalkanı Harekatını sürdürürken Ceylanpınar Belediyesi Meclisinden harekata destek geldi. Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun önerisiyle Meclis gündemine alınan bildiri  oy çokluğu ile kabul edildi. Bildiriyi Belediye Başkanı Feyyaz Soylu bizzat okurken Suriye rejminin askerlerimize yönelik saldırısı şiddetle kınandı.

 Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı bildiride şu ifadelere yer verildi:

 Ülkemize ve askerimize yönelik bu alçak ve menfur saldırıyı Ceylanpınar Belediye Meclisi olarak şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Gerek kahraman şehitlerimizin kanının yerde kalmaması, olası bir göç dalgasının engellenmesi ve ülkemize yönelik oynanmak istenen oyunların bozguna uğratılması amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından bahar kalkanı harekatı başlatılmış olup tüm kararlılığı ile devam etmektedir. Ceylanpınar Belediye Meclisi olarak Bahar Kalkanı Harekatı'nda ülkemizin ve Kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu bildiriyoruz. İnanıyoruz ki gün, birlik ve beraberlik günüdür. Söz konusu olan milli güvenliğimiz ve ülkemizin bekasıdır. Harekâtın başarı ile tamamlanacağına yürekten inanıyor, fedakar askerlerimize muvaffakiyetler diliyoruz."