Ceylanpınar belediyesi Aday adayı Veysi Talayhan’dan gazetemize ziyaret "Önemli projeleri ceylanpınara’a kazandıracağım"

.

SİYASET 11.12.2023 16:05:00 2707 0
Ceylanpınar belediyesi Aday adayı  Veysi Talayhan’dan gazetemize ziyaret

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’den ceylanpınar Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıklayan  Veysi Talayhan gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz imtiyaz sahibi vekili gazeteci musa ile bir süre sohbet edenTalayhan, birçok önemli projeyiCeylanpınar’a kazandıracağını söyledi.

HayalininCeylanpınar’a hizmet etmek olduğunu söyleyen Talayhan, “Gençlik yıllarımdan bu zamana kadar siyasi yaşamım boyunca hayalimde Ceylanpınar’ıma belediye başkanı olarak hizmet etmek vardı. 20 yıllık AK Partimiz döneminde belediye hizmetlerinin en iyi şekilde verildiğine inanıyorum. Şimdi ise Türkiye yüzyılına yakışır bir Ceylanpınar için bu güne kadar yapılmış hizmetlerin üzerine şahsımın da katkısı olacağını düşünüyorum. Gerek ticari hayatımla, gerek siyasi hayatımla gerekse Esnafılk tecrübemle bu görevi ziyadesi ile yapabileceğime inancım tamdır. Bu süreç içerisinde de vatandaş ve esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.