Ceylanpınar Belediyesi Tedbirleri elden bırakmıyor.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Mevlâna mahallesi temizlenip dezenfekte edildi.Ceylanpınar Mevlâna Mahallesinin korona virüs tedbirleri kapsamında

YEREL 19.08.2020 12:30:00 1290 0
Ceylanpınar Belediyesi Tedbirleri elden bırakmıyor.

 Ceylanpınar Belediyesi Başkanı Feyyaz Soylu tarafından Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne Mahallenin yıkanıp temizlenmesi için talimat verildi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Mevlâna mahallesi dezenfekte edildi

Ceylanpınar Belediyesi Başkanı Feyyaz Soylu tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında Mevlâna Mahallesi Ceylanpınar Belediyesi Başkanı Feyyaz Soylu tarafından Temizlik İşleri Müdürlüğüne talimat verilmesi ardından Mevlâna Mahallesinde dezenfekte uygulaması yapıldı. Yapılan uygulamada sağlık ocağı, muhtarlık binası gibi vatandaşların ortak kullanım alanlarının yanı sıra yol ve kaldırımlarda da dezenfekte çalışması yapıldı.

Ceylanpınar Belediyesi Başkanı Feyyaz Soylu’ın talimatları doğrultusunda Ceylanpınar Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde girilmedik sokak bırakmıyor. Bu kapsamda ekipler belirlenen program dahilinde gecenin geç saatlerinde ‘de olsa süpürülen sokakları ardından yıkama aracı ile yıkayıp tertemiz bir görünüme kavuşturuyor. Ekipler son olarak Mevlâna Mahallesini tüm sokaklarında yıkama işlemini gerçekleştirerek, sokakları tertemiz hale getirdi.

Pırıl pırıl cadde ve sokaklar için gece ve gündüz vardiyaları ile ilçe genelinde çalışmalarını yürüten Temizlik İşleri ekipleri, mahalle mahalle yıkama çalışmalarını sündürürken vatandaşlar tarafından gelen talepleri de değerlendirip çözüme kavuşturuyor.

Ceylanpınar Belediyesi temizlik çalışmaları mahalle sakinlerinin takdirini toplarken, ekipler sorumluluk sahaları içerinde bulunan tüm mahallelerde bu işlemlerin periyodik olarak devam ettiğini duyurdu. Vatandaşların sağlıklarına öncelik veren Ceylanpınar Belediyesi Başkanı Feyyaz Soylu tarafından belirli periyotlar dahilinde dezenfeksiyon işlemlerinin devam edeceği duyuruldu.