Ceylanpınar Belediyesinde Skandallar Bitmiyor!

.

21.02.2023 13:12:00 1077 0
Ceylanpınar Belediyesinde Skandallar Bitmiyor!

Kredi skandalına itiraz eden Ak Parti Belediye meclis üyesinin kardeşini çöpçü mü yaptılar?

Deprem sonrası 11 Milyon TL kredi ihtiyacı kararını oy birliğiyle aldığı iddia edilen ancak Ak Partili belediye encümeni Mesut Akkuş'un İçişleri bakanlığı ve Savcılığa şikayetiyle kararın oy birliği ile alınmadığı ortaya çıkmıştı.

HDP'li Belediye encümenleri de alınan karara red oyu verdiklerini duyurmuşlardı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından karara ilk itiraz eden Ak Partili encümen Mesut Akkuş'un belediye tamir atölyesinde çalışan kardeşi Seyfullah Akkuş'un temizlik birimine kaydırılarak bir nevi cezalandırıldığı iddia edildi. Seyfullah Akkuş'un Feyyaz Soylu döneminden önce belediye tamir atölyesinde işe başlayan bir emekçi olduğu öğrenildi. İddiayı gündeme getiren Cumhuriyet Halk Partisi oldu. İddia CHP Ceylanpınar İlçe Başkanlığı resmi hesabından duyuruldu.

Konuyla ilgili tüm yetkililer sessizliğini koruyor.

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'CHP Ceylanpınar İlçe Başkanlığı Takip Et 3s Bu durum üzerine AKP li ilçe meclis üyesinin ret oy durumu üzerine kardeşi Seyfullah Akkuş atölye biriminden alınıp Çöp birimine gönderilerek aklı sıra ceza vermiş bulunmakta belediye... İddiaya göre, AKP Ceylanpınar Belediyesi deprem'i bahane ederek 11 Milyon TL kredi çekmek için kolları sıvadığı AKP'li lçe meclis üyesi; krediyi gerektirecek acil bir durumun adığını,toplantıda karşı ret oyu kullandığını söylüyor. Konuyla ilgili suç duyuru: @cpbelediyesi?' görseli olabilir