Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü zeydan kurt'un yarı yıl tatil mesajı...

.

EĞİTİM 19.01.2024 15:44:00 1156 0
Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü zeydan kurt

Sevgili Öğrencilerimiz; güçlü yarınlarımızın teminatı olan sizler, okullarımızı süslüyor ve sınıflarımıza hayat veriyorsunuz. Sizlerle birlikte sınıflarımızda göz göze gelmenin mutluluğuyla bir seneyi daha hep birlikte tamamladık. Biliyorsunuz hiçbir başarı tesadüfi değildir, şartlar ne olursa olsun öğrenmeye ve gelişmeye devam edeceksiniz. Çok çalıştınız, yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatilinizi dinlenerek geçiriniz ancak kendinize okul dışında da öğrenme fırsatları oluşturunuz. Yeni dönemde daha heyecanlı, daha dinamik ve sağlıklı bir şekilde görüşmek temennisiyle hepinize iyi tatiller diliyorum.

Değerli Öğretmenlerimiz, her zaman ve her şartta daha iyiyi, daha yeniyi öğretmek amacıyla her türlü fedakârlığı ve özveriyi ortaya koyarak kutsal bir görev ifa ediyorsunuz. Ülkemizin geleceği biricik yavrularımıza bilgi ve kültürün ışığını ulaştırdınız. Pırıl pırıl yetişen bu yeni nesil, sizin emeğiniz, sizin alın terinizdir. Eğitim ve öğretim yılı boyunca yarınlarımızın teminatı çocuklarımız için gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor ve iyi tatiller diliyorum.

Kıymetli Velilerimiz, sizlerin desteği ile sevgiyi, saygıyı, merhameti, milli ve manevi değerlere saygıyı yaşayan bir nesil yetiştirme gayretindeyiz. Sevgili yavrularımızın yanında yapıcı ve destekleyici bir tavırla durmanız, onları anlama gayreti içerisinde olmanız bizler için çok kıymetli. Hep birlikte hareket ettiğimizde tüm sıkıntıları aşabileceğimizi belirterek şükranlarımı sunuyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla birlikte, huzurlu, sağlıklı bir tatil geçirmenizi dilerim.

Zeydan KURT

İlçe Milli Eğitim Müdürü