CEYLANPINAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE YARGI KARARIYLA AHMET KILIÇ ATANDI

..

YEREL 3.12.2020 11:20:00 1836 0
CEYLANPINAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE YARGI KARARIYLA AHMET KILIÇ ATANDI

Ceylanpınar Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğu son 1 yıl içerisinde dört defa el değiştirince konu yargıya taşındı ve milli eğitim müdürlüğü yargı kararıyla el değiştirdi.

 

NE OLMUŞTU?

2015 yılından beri Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten, Şanlıurfa Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tayini çıkan Ahmet Kılıç’ın yerine 2019 yılında Mahmut Demirbilek atanmıştı. Demirbilek’in 1 yıllık görevinden sonra Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Zeydan Kurt ilçeye Milli Eğitim Müdürü olarak gelmişti. Hemen ardından Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç getirilmiş, Zeydan Kurt ise Suruç ilçesine gönderilmişti. Daha sonra Suruç’a atanan Zeydan Kurt, tekrar Ceylanpınar’a getirilmişti. Konuyu yargıya taşıyan Ahmet Kılıç’ı mahkeme haklı bularak tekrardan Ceylanpınar Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Zeydan Kurt’un da Viranşehir Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak atandığı öğrenildi.

Ahmet Kılıç Kimdir?

1966 yılında Şanlıurfa´nın Ceylanpınar ilçesinde doğdu.

İlkokulu, ortaokul ve lise eğitimini Ceylanpınar’da tamamladı.

18/06/1990 yılında Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği Bölümünde mezun oldu.

30/06/1999 tarihinde Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler bölümünde Lisansını Tamamladı.

Ülkemizin farklı yerlerinde öğretmenlik ve idarecilik görevi yaptı.

14/03/2010 tarihinde Şanlıurfa Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı.

28/05/2012 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

07/08/2015 tarihinde Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü, 21.02.2019 tarihinden itibaren Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü  ve son olarak  Eskişehir / Han İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak hizmet etmiştir. Hizmet süresi boyunca çok sayıda Proje, kurs ve seminere katılan Ahmet KILIÇ evli Ayşegül ve İrem Aslı adında 2 kız çocuğu babasıdır.

haber merkezi