Ceylanpınar Muratlı Mahallesi Kilitli Parke ile Çamur ve Tozdan Kurtarılıyor

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatları doğrultusunda Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

YEREL 27.12.2020 12:55:00 1668 0
Ceylanpınar Muratlı Mahallesi Kilitli Parke ile Çamur ve Tozdan Kurtarılıyor

Başkan Soylu’nun talimatıyla Ceylanpınar’ın dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Fen işlerine bağlı ekipler, Muratlı mahallesinde kilitli parke çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede kullanılmak üzere tahsil edilen kilitli parke taşları döşenerek vatandaşların hizmetine sunuluyor. Ceylanpınar Belediyesine bağlı ekipler tarafından sürdürülen kilitli parke taşı döşeme çalışmaları bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından taktir topluyor. Kırsalda yaşayan bölge halkı 20 yıllık çamur deryasından kurtuluşunu Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya minnet ve şükran duyduklarını belirtiyor.

Muhtar Çelik, ‘’Hastalarımızı Çamurdan İlçeye Götüremiyorduk’’

Muratlı Mahalle Muhtarı Hüseyin Çelik, ‘’Çalışmaları çok güzel devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya çok teşekkür ederim. Kışın çamurdan yazın tozdan kurtardılar. Muratlı mahalle sakinleri çalışmalardan çok memnun ve başkanlarımıza hepsinin selamları var. Yazın tozdan geçilmiyordu ve kışın hastalarımızı çamurdan ilçeye götüremiyorduk. Kimin hastası olduysa aracını traktörlerle çekip ana yola ulaştırıyordu. Şimdi Allah’a şükür bu girişimlerden dolayı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim’’ ifadelerinde bulundu.

20 Yıldır Çektiğimiz Çamur Çilesi Sona Erdi

Muratlı mahalle sakini, ‘’Çalışmalar şuanda iyi daha önce yollarımız hep çamur içerisindeydi. 20 yıldır çektiğimiz çamur çilesi bugün sona erdi. Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’ya teşekkür ederim.

Ceylanpınar Belediyesi Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin modern ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi için yürüttüğü çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Haber : Musa KILINÇ