CEYLANPINAR ŞOFÖRLER VE OTOMOBILCİLER ODASI BAŞKANI ŞEYHMUS BİRMEÇ OLDU

.

YEREL 6.03.2022 18:58:00 866 0
CEYLANPINAR ŞOFÖRLER VE OTOMOBILCİLER ODASI BAŞKANI ŞEYHMUS BİRMEÇ OLDU

Şanlıurfa Ceylanpınar Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan genel kurulu yapıldı. 2 listenin yarıştığı kongrede genç aday Şehmus birmeç , Ceylanpınar Şoförler ve Otomobilciler Odasının yeni başkanı oldu. Şehmus birmeç ayrıca, Ceylanpınarın en genç oda başkanı oldu. 
Ceylanpınar Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan kongresi  15 temmuz demokrasi şehitleri konferans salonunda gerçekleştirildi. Kongrede Şehmus birmeç ve eski başkan ismail taş ın listeleri yarıştı. Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından başlayan seçimlerde, deleger oy kullandı. Gizli oyla gerçekleştirilen seçimlerde kayıtlı 214 delegenin kurulan sandıkta 209 ’oy kullanırken,. 32 yaşındaki genç aday Şehmus birmeç 123 oy alarak Ceylanpınar Şoförler ve Otomobilciler Odasının yeni başkanı seçildi , mevcut başkan İsmail daş 86 oy aldı.
Seçimin ardından konuşan Şehmus birmeç , “Buradan oy kullanmak için gelen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bütün şoförlerimize hayırlı olur" ifadelerini kullandı.
Ceylanpınar Şoförler ve Otomobilciler Odasının yeni başkanı seçilen  birmeç ayrıca Ceylanpınarın en genç oda başkanı oldu.