Ceylanpınar?a Başhekim Dayanmıyor

Sağlık skandallarıyla gündemden düşmeyen Ceylanpınar Devlet Hastanesi?nde 1 yıl içerisinde 3 başhekim değiştirildi.

SAĞLIK 9.11.2013 14:10:53 3993 0
Ceylanpınar?a Başhekim Dayanmıyor
Başhekim Tufan ‘Personeli Tehdit Etti İddiası’

Sağlık-Sen Şanlıurfa İl Başkanlığı Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Tufan’ın hastane personellerine baskı uyguladığını iddia etmiş, Başhekim’ in bazı çalışanları zorla sendikalarından istifa ettiği ileri sürülmüştü. İddialardan birkaç sonra Başhekim Dr. Ayhan Tufan’ın önünü bir grup genç kesti. Tufan’ın önünü kesen gençler daha sonra Başhekimi darp ederek kayıplara karıştı. Ardından Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başhekimi Ayhan Tufan, görevinden istifa ettiğini bildirdi. Hastane başhekimliğine Dr. Selim Topçu
getirildi.

Başhekim Topçu’dan Basına Çirkin İddialar

Sınırdaki çatışmaların sakinleştiği ve haber materyali bulmakta zorlanılan bu dönemde haber materyali olarak hastanenin seçilmesini doğru bulmadığını söyleyen Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Selim Topçu, eksikliklerinin olmasına rağmen mevcut imkânlar ölçüsünde kesintisiz olarak sağlık hizmeti verdiklerini söyledi.

Sağlık skandallarıyla gündeme gelen Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nde görev yapan Başhekimlerin yerine 1 yıl içerisinde değişen üçüncü başhekimin gelmesi bekleniyor.