Ceylanpınar?da 10 Bin Fidan Dağıtıldı

Ceylanpınar?da, İlçe Kaymakamlığı ile Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle fidan dikme ve halka fidan dağıtımı yapıldı.

YEREL 21.01.2014 15:09:30 1673 0
Ceylanpınar?da 10 Bin Fidan Dağıtıldı
Hükümet Konağı bahçesinde sembolik fidan ekme töreni yapıldı

Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, AR-GE Sorumlusu Emine Sarı, Orman Bölge Müdürü Mehdi Özyer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Dağlı ve çok sayıda öğrenci ile vatandaşın katılımıyla Hükümet Konağı bahçesinde sembolik ağaç dikme töreni yapıldı.

Her yeri ağaçlandıracağız

Yapılan organizasyonda Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, Orman Bölge Müdürü Mehdi Özyer’e ilçemizde yaptığı ağaçlandırma desteği için teşekkür etti. Sarı,  ‘'Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında yapılan bu organizasyonda, okullarımız, camilerimiz, resmi kurum bahçelerimiz  ve köylerimizde ağaçlandırma yapacağız ’’dedi.

Binlerce fidan halka dağıtıldı

Kaymakam Sarı beraberindeki heyet ile birlikte , çarşı merkesinde halka bir kamyon dolusu fidan dağıttılar. Vatandaşların yoğun ilgisi ile kısa sürede biten fidanların ardından, Orman Bölge Müdürü Mehdi Özyer ‘’ Ceylanpınar’da simgesel olarak ve bunun haricinde biz ormanın, ormancılığın, fidanın topluma mal olmasını istiyoruz. Bir şey nerede az ise orada kıymetlidir. Ceylanpınar’da da orman az olduğu için ormanın kıymetini bilirler. İlçede 10 bine yakın fidan dağıttık ‘’ dedi.