Ceylanpınar?da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Programı ceylanpınar Hükümet Konağı Bahçesinde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunma programı ile başladı.

YEREL 30.08.2019 13:23:10 2053 0
Ceylanpınar?da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program ilçe Kaymakamlık, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı çelenklerinin sunumu ile devam etti. Akabinde rütbeli bir asker tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılan program Kaymakamlık Makamında tebriklerin kabulü ile sürdü. Program esnasında Kaymakam Mehmet Keklik, kurtuluş ve bağımsızlık mücadelemizi bu denli büyük bir zaferle taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, devletimizin bağımsızlık, birlik be bekası için hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum dedi.

Programa Kaymakam Mehmet Keklik, Garnizon Komutanı Tnk. Yzb. Tahsin Arda Karabiber, Belediye Başkanı Abdullah Aksak, İlçe Jandarma Komutan Vekili  Jandarma Teğmen Abdullah Akdeniz, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, Siyasi Parti Temsilcileri, Gazilerimiz, Şehit Yakınları, Daire Amirleri, STK Temsilcileri ve Muhtarlar katıldı.