CEYLANPINAR?DA 46 KORUCU İÇİN YEMİN TÖRENİ

Ceylanpınar?da 46 güvenlik korucusu düzenlenen yemin töreniyle göreve başladı.

GÜNCEL 31.03.2017 12:10:10 2157 0
CEYLANPINAR?DA 46 KORUCU İÇİN YEMİN TÖRENİ
Ceylanpınar Kapalı Spor Salonunda 46 güvenlik korucusu için tören tertiplendi. Törene Kaymakam Ahmet Karatepe, Belediye Başkanı Menderes Atilla, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, korucu yakınları ve vatandaşlar katıldı. Tören 1. dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşıyla başladı. Açılış konuşmasını Jandarma Bölük Komutanı J. Binbaşı Ahmet Uzun’un gerçekleştirdi. Yemin töreni öncesi bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Karatepe şunları söyledi, “ Edilecek yemin şanlı Türk bayrağının üzerine edilecektir.
 
Şanlı tarihimiz için yemin edeceksiniz. Hudut hattında görev yapan güvenlik güçlerimiz ülkemizin namusundan ve şerefinden sorumludur. Gerekirse milletimiz ve vatanımız için canınızı seve, seve vereceksiniz.” diye konuştu.
Kaymakam Karatepe, göreve yeni başlayan koruculara başarılar diledi. Koruculara yeni görevlerinde başarılar dileyen Menderes Atilla “ Biz koruculara minnet borçluyuz. Çünkü onlar bu bölgeyi çok iyi tanıdıkları için terörle mücadelede daha başarılı sonuçlar elde ediliyor.
 
Allah tüm güvenlik güçlerini terör belasından korusun.” dedi. Yapılan yemin töreni sonrasında emekli olan koruculara plaket takdim edildi. Jandarma il Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan arama, narkotik, patlayıcı bulmada kullanılan Elma, Hırçın, Ceza, Hedik isimli köpeklerin gerçekleştirdiği gösteriler büyük beğeni topladı. Tören yapılan ikram ile son buldu.