CEYLANPINAR?DA EN UCUZA YAZ EĞLENCİSİ HAZIR

Ceylanpınar?da ilk ve tek olma özelliğini taşıyan Aqua Parkı yeni sezonda müşterilerini bekliyor.

GÜNCEL 23.05.2017 14:24:55 2294 0
CEYLANPINAR?DA EN  UCUZA YAZ EĞLENCİSİ HAZIR
Aynı zamanda bölgenin de sayılı tesislerinden olan park, havaların ısınması ile birlikte gerek bulunduğu mevki gerekse müşterilerine sunduğu ekonomik imkânlarla ilçenin en gözde mekânlarından biri olmaya aday olarak gösteriliyor.
Türkiye’nin en sıcak bölgesi olarak bilinen Ceylanpınar’da hava sıcaklığının zaman zaman 50 dereceyi bulduğu göz önüne alındığında Aqua Parkın sunduğu imkanların görmezden gelinemeyeceğini ifade eden işletmeci Veysel Dik, havuz fiyatlarının geçen seneye göre neredeyse yarı yarıya indirdiklerini söyledi.
Geçtiğimiz sene havuz fiyatlarının 10-15 Lira olduğunu söyleyen Veysel Dik, bu yıl fiyatları 7 Liraya çektiklerini söyledi.
Su kaydırağı, küçük ve yetişkin havuzların yanı sıra her türlü yiyecek ve içeceklerin bulunduğu kafenin de işletmeye gelen müşterilerini en iyi şekilde ağırlamaya hazır olduklarını söyleyen işletmeci Veysel Dik, Ceylanpınar’da herkese hitap edecek donanımları olduklarını, bunun dışında özel günlerde de mekanı kullanmak isteyenlerin hizmetinde olduklarını dile getirdi.