CEYLANPINAR?DA GÖRSEL SANATLAR SERGİSİ AÇILDI

Şehit Ümit Yolcu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri 2018/2019 Eğitim Öğretim yılı boyunca yaptıkları eserleri sergiye açtılar.

YEREL 30.05.2019 11:55:51 1535 0
CEYLANPINAR?DA GÖRSEL SANATLAR SERGİSİ AÇILDI

Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülçin DURDU denetiminde öğrenciler tarafından yıl boyunca görsel sanatlar dersinde yapılan resim çalışmaları okul bünyesinde sergilendi. Serginin açılış kurdelesi, Milli Eğitim Müdürü Mahmut DEMİRBİLEK, tarafından kesildi. Daha sonra misafirler sergilenen, nokta- çizgi, afiş, şablon baskı, karakalem, pastel boya ve tuval üzerine akrilik ve yağlı boya çalışmaları stantlarını gezerek sergilenen eserler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

Sergi hakkında konuşan Şehit Ümit Yolcu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ayhan KAYAR: “Okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Sayın Gülçin Durdu öncülüğünde öğrencilerimizin derslerde ve DYK kurslarında öğrencilerimiz için oluşturduğumuz nezih bir ortam olan görsel sanatlar atölyesinde yaptığı çalışmalar ilk meyvelerini vermeye başladı. Sergimizde; farklı teknikler kullanılarak yapılmış, çeşitli sanatçıların eserlerinden oluşan röprodüksiyonları görebilirsiniz. Okulumuz akademik alanda olduğu gibi sosyal kültürel sayısal alanda da yenilik ve değişiklikler yapmaya, başarılarına başarı katmaya, devam ediyor. şanlıurfa sex shop Bu konuda gayret gösteren fedakar meslektaşlarıma teşekkür ediyor, öğrencilerimizi de ayrıca tebrik ediyorum.” Dedi.