Ceylanpınar?da İftar Sofraları Sokakta Kuruluyor

Ceylanpınar İnkılap Mahallesi sakinleri tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen "Sokakta İftar Var" programı hızla devam ediyor. İnkılap Mahallesi 1005. caddede gerçekleştirilen mahalle iftarına 100?lerce vatandaş katıldı.

YEREL 15.07.2013 10:22:54 5727 0
Ceylanpınar?da İftar Sofraları Sokakta Kuruluyor
Ramazan süresince her gün 100’lerce kişiye imece usulü iftarlık yemek veren İnkılap Mahallesi sakinleri, sokak iftarlarına başladı. İnkılap Mahallesi 1005. Cadde’de kurulan ve yüzlerce kişinin faydalandığı iftar yemeği öncesi konuşan İnkılap Mahalle Muhtarı Abdurrahim Çevik, her gün farklı mahallelinin iftar düzenlediğini, mahalle iftarlarındaki amacın birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluğun devamını sağlamak olduğunu söyledi.
İnkılap Mahallesi sakinlerinden Erdal Bektaş ise  yaptığı konuşmada "Mahalle sakinleriyle yaptığımız iftarımız birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde çok güzel oldu. Ramazan zaten birliğin beraberliğin ve dayanışmanın zirveye çıktığı bir ay. Bizi burada bu iftarda bir araya getiren Cenab-ı Hakk'a hamd ederken, iftara vesile olan muhtarımız ve mahalleliye şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.