Ceylanpınar?da İlçe Özel İdare Personeline Veda Yemeği Düzenlendi

Büyükşehir Belediye yasası ile kapanma sürecine giren ve 1 Nisan itibarı ile tamamen kapanacak olan görevleri ve personeli Belediyelere devredilecek olan İlçe Özel İdare Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği personeline veda programı düzenlendi.

YEREL 28.03.2014 14:44:28 2224 0
Ceylanpınar?da İlçe Özel İdare Personeline Veda Yemeği Düzenlendi
Yıllardır Ceylanpınar’da özveri ve gayretle çalışma sergileyen, köylerimizin her türlü yol, su, kanalizasyon gibi altyapı hizmetleri ile tüm sorunlarına koşturarak bu kurumların personellerine şantiye personeli araç ve iş makineleri operatörleri ile memur personellerine kurum amirlerinin katılımıyla veda programları düzenlendi.

Programda konuşma yapan İlçe Kaymakamı Musa Sarı,  bu kurulların personelleri ile  kendisinin yaklaşık 7 ay kısa bir süre birlikte çalışmasına rağmen çalışmalarından çok memnun olduğunu ve birlikte çalışmaktan büyük zevk duyduğunu söyledi.

Ayrılanlar adına konuşma yapan İlçe Özel İdare Müdürü İsmail Berhuni ise, 1986’da kendisinin kurduğu İlçe Özel İdare teşkilatının kapanmasının kendisine  kısmet olduğunu, Ceylanpınar’a hizmet etmiş olmaktan onur duyduğunu ve çalıştığı tüm amir ve memur yol arkadaşlarına teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Veda programı sonunda günün anısına Kaymakam Sarı tarafından ayrılan personellere plaket takdim edildi.