Ceylanpınar?da Köy Okulundan Eğitime ?Zeytin?li Destek

Ceylanpınar Işıklar İlkokulu, okulun bahçesine zeytin fidanı dikimi yaparak, eğitime destek vermeye çalışıyor. Çocuklara doğa sevgisini aşılamayı, çevre bilincini geliştirmeyi amaçlayan ve okul bahçesine70 fidanın dikildiği projede, ağaçların bakımını öğr

EĞİTİM 23.02.2019 12:05:56 3105 0
Ceylanpınar?da Köy Okulundan Eğitime ?Zeytin?li Destek

‘Köy okulumuz kolej olsun’ adı verilen projede, çocuklar okullarındaki ağaçlarla büyüyecek. Ceylanpınar Işıklar İlkokulu Müdürlüğü’nün eğitim öğretim yılı için başlattığı proje kapsamında okulun bahçesine 70 adet zeytin fidanı dikildi.

‘Köy Okulumuz Kolej Olsun’

3 yıl içerisinde zeytin fidanlarının mahsul vermesini planladıklarını belirten Işıklar İlkokulu Müdürü Adnan Yorulmaz “Kendi imkânlarımız dâhilinde ‘köy okulumuz kolej olsun’ projesi ile yılda 8 ila 10 bin lira okulumuza katkı sağlayacağını umut ediyorum.

Öğrenciler İyi Bakılması Gereken Birer Fidandır

Işıklar İlkokulu Müdürü Adnan Yorulmaz, öğrencilerin iyi bakılması gereken birer fidan olduğunu söyledi. Okullardaki fidanların en güzel şekilde yeşermesini sağlarken, doğadaki fidanları da unutmadıklarını belirten Yorulmaz, bu alsancak escortle çocuklara çevre bilinci ve doğa sevgisi aşılamaya çalıştıklarını anlattı.

‘Siz Bizim Geleceğimizsiniz’

Yorulmaz, çocuklara "Siz bizim geleceğimizsiniz" mesajı vermek istediklerini, bunu yaparken de bolluk, bereket ve uzun yıllar ayakta kalabilmeyi simgeleyen zeytin ağacından faydalanacaklarını söyledi.