Ceylanpınar?da Ödüllü Soru, Cevabını Buldu

Ceylanpınar?da düzenlenen ödüllü Matematik soru yarışması sonuçlandı.

EĞİTİM 9.09.2014 11:04:20 2525 0
Ceylanpınar?da Ödüllü Soru, Cevabını Buldu
Yaklaşık bir ay önce Matematik Öğretmeni Aziz Işıklı tarafından düzenlenen Matematik  soru yarışması sonuçlanarak, soruyu doğru cevaplayan öğrenci  ödüllendirildi.

Yarışmaya birçok öğrencinin katıldığını ifade eden Işıklı, soruyu hazırladıktan sonra sanal ortamda kamuoyuna sunduklarını,  soruyu  doğru cevaplayanlar arasında kura çekerek ödülün sahibini belirlediklerini söyledi. Işıklı, çekilen kurada Aynzılha Dilek Akgeyik’in ödülü kazanmaya hak kazandığını belirtti. Yaklaşık bir yıldır organize ettiği Ödüllü Matematik Soru Yarışmasının 4’üncüsünü gerçekleştiren Işıklı, hedeflerinin matematiği herkese sevdirmek olduğunu ifade etti.

Soruyu doğru cevaplayan öğrenci Aynzılha Dilek Akgeyik’e Ceylanpınar Etüt merkezinde hazırlanan törende ödülünü Avukat Hüseyin Akay takdim etti. Yarışmaya hediye sponsoru olan hukukçu Akay ‘’Matematik konusunda gençlerin teşvik edilmesi önemsiyorum. Bu bağlamda Matematiğin sevilen bir ders olması için değerli hocamız Aziz Işıklı’nın sarfettiği çabaya bir nebze olsun katkı sunabilmek için yarışmaya sponsor oldum. Bu konuda kendisini ve soruya doğru cevap veren tüm öğrencileri tebrik ediyorum’’ dedi.