Ceylanpınar?da Okul Servisi Yok, Milli Eğitim ise Duyarsız..

Ceylanpınar?da taşımalı hizmet veren okul servis ihalesinin geç yapıldığı gerekçesiyle öğrencilerin okula gidemediği iddia edildi.

EĞİTİM 7.10.2015 12:07:03 1561 0
Ceylanpınar?da Okul Servisi Yok, Milli Eğitim ise Duyarsız..
Ceylanpınar'da öğretmen açığı, eğitim ortasında yaşanan öğretmen değişimleri gibi birçok sorun eğitimi olumsuz etkilerken, bir türlü rayına oturtulamayan taşımalı eğitim sistemindeki aksaklıklar ise çözüm bekliyor. Ceylanpınar’da taşımalı eğitimde hizmet veren okul servis ihalesinin geç yapıldığı gerekçesiyle öğrenciler ve veliler sıkıntı yaşıyor. Veliler her yıl aynı sorunla karşılaştıklarını, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yönetiminin duyarsız olduğunu iddia ettiler.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Olaya Duyarsız
Ceylanpınar genelinde binlerce öğrenciyi etkileyen servis ihalesinden dolayı ailelerin bir kısmı kendi araçları ile çocuklarını okula götürürken, bir kısmı ise çocuklarını okula gönderememekten yakındı. Çocuğunu okula götürmek zorunda kalan aileler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerini olaya duyarsız kalmalarından dolayı eleştirdiler. Aileler "Taşımalı servis ihalesinin geç yapılmasından dolayı, durumdan çok ciddi olarak etkileniyoruz. Günün ortasında işimizi bırakarak gelip çocuğumuzu almak zorunda kaldık. Çok berbat bir durum" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.