Ceylanpınar?da Okullara 10 Bin Fidan Dağıtıldı

Ceylanpınar Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle ??Okullar Hayat Bulsun 1 Öğrenci 1 Fidan?? etkinliği kapsamında tüm okullara 10 bin fidan dağıtıldı.

GÜNCEL 25.11.2015 09:52:29 1355 0
Ceylanpınar?da Okullara 10 Bin Fidan Dağıtıldı

Ceylanpınar Cumhuriyet Konferans salonunda öğretmenler günü münasebetiyle kutlama programı düzenlendi. Konferans salonunda sergilenen çeşitli şiir ve şarkıların ardından son bulan program belediye ekipleri Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın Üzerinde Öğretmenler günü anısına yazılı kalemler Öğretmenlere hediye edildi.
 
24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle başlatılan anlamlı çalışmalar kapsamında Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından Ceylanpınar’da ilki gerçekleştirilen etkinlikte okullar 10 bin fidanla hayat buldu. 24 Kasım Öğretmenler günü başlatılan etkinlikte Ceylanpınar Belediyesi ile beraber Öğretmenler öğrencileriyle birlikte okullarına fidanlarını dikerek can suyunu verdiler. ‘’Okullar Hayat Bulsun 1 Öğrenci 1 Fidan’’ etkinliği kapsamında Ceylanpınar ilçe merkezi ve ilçe kırsalı olmak üzere 84 okul bahçesine fidanların dağıtımı yapıldı. 
 
24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle başlatılan ’Okullar Hayat Bulsun 1 Öğrenci 1 Fidan’ etkinliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Hidayet Dik,’’Bugün 24 kasım öğretmenler günü, Ceylanpınar Belediyesi olarak ‘Okullar Hayat Bulsun 1 Öğrenci 1 Fidan’ etkinliği kapsamında tüm okullarımızda fidan dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda 10 bin fidanı tüm okullarımıza ulaştırmış olacağız. Ceylanpınar Belediyesi olarak, bundan sonraki süreçte de belirli periyotlarla fidan dağıtımını gerçekleştireceğiz. bu önemli günde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum’’ifadelerinde bulundu.
 
Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Pınar İlkokul Müdürü Abdulbaki Özbek,’’24 kasım öğretmenler günü bugün malumunuz. Bu anlamlı günde de ilçemiz belediyesi ‘Okullar Hayat Bulsun 1 Öğrenci 1 Fidan’ etkinliği çerçevesi içerisinde ilçemizin en eski okullarından biri olan pınar ilkokuluna belediye görevlileri arkadaşlarımız bizlere fidanları teslim ettiler. Ayrıca bu program çerçevesi içerisinde günün anlamına bina yende ilçe belediye başkanımız sayın Menderes Atilla beyefendi de çok nazik bir jestle bizlere  birer kalem göndermiş, kendisine teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerin devamını diliyoruz. İnsan oğlu bu faaliyetlerle var olduğu süre içerisinde sosyalleşir. Sosyal olduğu zaman, sosyal aktiviteler içerisinde boş işlerle uğraşmaz. Bu tür faaliyetlerin olması boş işlerle uğraşmamanın birer göstergesi ve işaretidir. İnşallah bunlar çok daha detaylanır, ilçemiz için ülkemiz için çok daha güzel hayırlı işlevlere vesile olur’’dedi.
 
Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, ‘’Bugün 24 kasım öğretmenler günümüzün günü, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes beyin adına şuan etkinliğe belediye encümenlerimizle birlikte katılmış bulunmaktayız. Cumhuriyet ortaokulundaki etkinliğimiz sona erdi. ‘Okullar Hayat Bulsun 1 Öğrenci 1 Fidan’ adı altında ilçe merkezimiz ve ilçe kırsalındaki okullarımıza 50 fidan dağıtmış bulunmaktayız’’ifadelerinde bulundu.
 
Gelecek nesiller için yeşil bir Ceylanpınar bırakmayı hedefleyen Ceylanpınar Belediyesine teşekkür eden Cumhuriyet Ortaokul Müdürü Mehmet Eldemir,’’Gelecek nesillere yeşil bir Ceylanpınar bırakmak adına Ceylanpınar Belediyemizin bizim 24 kasım öğretmenler gününde düzenlemiş olduğu bu etkinlik bizi mutlu etti. Okulumuzun bahçesine fidan dikimini gerçekleştirdik 50 fidanımızı teslim aldık. ‘Okullar Hayat Bulsun 1 Öğrenci 1 Fidan’ kampanyasını düzenleyen Ceylanpınar Belediyesine canı gönülden teşekkür ediyorum. Belediyemizin katkılarından dolayı şükranlarımızı iletiyoruz’’ifadelerinde bulundu.
 
Ceylanpınar Cumhuriyet Konferans salonunda 24 Kasım öğretmenler günü için düzenlenen programa Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, ilçe Kaymakamı Ahmet Karatepe,  İlçe Garnizon Komutanı Ahmet Uzun, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar, Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Hidayet Dik ve Belediye encümenleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.