Ceylanpınar?da Okullarda Yemek Rezaleti

Ceylanpınar?da taşımalı eğitimde öğrenim gören yüzlerce öğrenci, getirilen yemeklerden şikâyetçi olduklarını söylediler.Okullarda yapılan ?? Yemekleri nasıl buluyorsunuz?? anketinde öğrencilerin yüzde 90?ının yemeklerden şikâyetçi olduklarını, fakat yet

EĞİTİM 24.05.2013 10:29:15 3428 0
Ceylanpınar?da Okullarda Yemek Rezaleti
Yemeklerin bayat ve kötü koktuğunu söyleyen taşımalı eğitim gören öğrenciler; ‘’ Öğrenci başına 5lira alınıyor, bize verilen yemek, o para değerinde olmalıdır. Yemeklerimiz çok kötü, doğru dürüst yemek yiyemiyoruz, hakkımızı istiyoruz. Ellerini vicdanlarına koyup, düzgün ve kaliteli yemek vermelerini istiyoruz. Acaba bize o yemekleri verenler, kendi evlerinde çocuklarına verebiliyorlar mı? Hayır, asla çöpe atarlar veya sokaktaki hayvanlara verirler. Bize hayvan muamelesi yapılmasın artık. Bize verilen yemekler hem çok kötü, hem de çok az, doyamıyoruz ve akşama buca escort aç kalıyoruz. Son kullanma tarihi biten ve mazot kokan meyve sularını içiriyorlar bize ‘’ diyerek isyan ettiler.
 
Öğrenciler, okul idaresine yemeklerin kötü olduğu şikâyetini yaptıklarını, okul idaresinin yetkililerle görüştüklerini, fakat hiçbir gelişme alamadıklarını söylediler. Taşımalı eğitim gören öğrenciler, yetkililerden gerekenin yapılmasını istediler.
 
VİDEO LİNKİ ;