Ceylanpınar?da `Seçim Güvenliği Toplantısı` yapıldı

Şanlıurfa`nın Ceylanpınar ilçesinde yerel ve mülkî amirler, STK`lar ile siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla `Seçim Güvenliği Toplantısı` yapıldı.

YEREL 1.05.2015 22:07:57 1628 0
Ceylanpınar?da `Seçim Güvenliği Toplantısı` yapıldı
Demokrasinin olmazsa olmazı seçimlerin bir mevzuat hükümlerine uygun geçmesi ve seçim güvenliğinin sağlanması amacı ile Ceylanpınar ilçe Kaymakamı Ahmet Karatepe’nin başkanlığında ‘seçim güvenliği ve koordinasyonu’ konulu toplantı yapıldı.
Toplantıya İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, Jandarma Komutan Vekili Bilal Ökemen, İlçe Emniyet Müdürü Öner Ağrıdağ,  HÜDA PAR İlçe Başkanı Adnan Sağlam, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, CHP İlçe Başkanı Kahraman Binay, MHP İlçe Başkanı Ahmet Güneri,  Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Yiğit, BBP İlçe Başkanı İbrahim Başkurt ve HDP İlçe Başkanı Mehmet Ali Asan, katıldı.
Halkımızın iradesinin seçim sandığına tam anlamı ile yansımasının ve seçimlerin demokrasinin bayramı havasında geçmesinin sağlanması noktasında kamu görevlilerine ve tüm siyasi parti temsilcilerine büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü söyleyen Karatepe, Seçim atmosferinin mevzuat hükümlerine uygun ve huzurlu bir şekilde işlemesi amacı ile siyasi parti temsilcilerinin birbirleri ile ve kamu görevlileri ile diyalog kanallarının açık olmasının önemine de değindi.
Daha sonra, siyasi partilerin tüm temsilcilerinin de iyi niyet ve dileklerini paylaştığı toplantı İlçe Emniyet Müdürü Öner Ağrıdağ ve Jandarma Komutan Vekili Bilal Ökemen‘nin bilgi sunumları ile son buldu.