Ceylanpınar`da Suriye?li Aileye Yardım Gelmeye Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan Suriye?li aileye yardım gelmeye devam ediyor.

GÜNCEL 30.07.2016 10:15:57 1395 0
Ceylanpınar`da Suriye?li Aileye Yardım Gelmeye Devam Ediyor

5 yetim çocukla yardıma muhtaç olan ailenin haberinin yayınlanmasının ardından ilk olarak ilçe Emniyet Müdürü M.Erol Duyar öncülüğünde çeşitli yardımlar yapılmıştı.

Ailenin birçok yardıma ihtiyacı olduğunu tespit eden Ceylanpınar Gazeteciler Derneği koordinesinde Şanlıurfa STK insani yardım platformu aileye yardımlar konusunda ön ayak oldu.
Bu kapsamda Ceylanpınar ilçesinde derme çatma evlerinde yaşları 6 ile 12 yaş arasında bulunan 5 yetim çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Derviş ailesinin yardımı için TV Program yapımcısı olan Gülistan Çiftçi Özdemir’in katkılarıyla Derviş ailesine STK platformu tarafından 1 ad. TV, 1ad. Buzdolabı, battaniye, yatak ve gıda yardımında bulunuldu.
 Anne Nesra Mustafa Derviş, yapılan yardımdan dolayı tüm sivil kuruluşlara teşekkür etti. STK yetkilileri aynı zaman da aynı mahallede bulunan felçli olan Emine Mustafa’ya tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Yapılan yardımların devam edeceğinin müjdesini veren Şanlıurfa STK’lılar İnsani Yardım Platformu Ceylanpınar Temsilcisi İbrahim Ergin “ Biz Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Yardım Platformu olarak Ceylanpınar ilçesine yönelik yardımlarımız devam edecektir. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta başkanımız Osman Gerem, Ceylanpınar Gazeteciler Derneği (CEGAD) başkanlığına ve TV program yapımcısı Gülistan Çiftçi Özdemir’e teşekkür ederim.” Diye konuştu.