Ceylanpınar`da Sürücü adayları için Doğru Dürüst bir Sürüş alanı Yok

Ceylanpınar da yeni araba öğrenmeye çalışan vatandaşlar için tüm trafik levhaları ve ışıklarının bulunduğu sürücülerin trafikte karşısında çıkabilecek engellerin olduğu bir sürüş yerine ihtiyaç duyulmakta.

GÜNCEL 24.07.2017 10:34:59 1518 0
Ceylanpınar`da Sürücü adayları için Doğru Dürüst bir Sürüş alanı Yok

Ceylanpınar da yeni araba öğrenmeye çalışan vatandaşlar için tüm trafik levhaları ve ışıklarının bulunduğu sürücülerin trafikte karşısında çıkabilecek engellerin olduğu bir sürüş yerine ihtiyaç duyulmakta. Böyle bir alan da araba sürmeyi öğrenen vatandaşlar daha bilinçli bir sürücü olması kolay olur.

Vatandaşlar böyle bir alanda araba sürmeyi öğrenmesi onları trafiğe daha kolay adapte olmasını sağlayacaktır. Bu alanlar trafiğe çıkmayan sürücü adaylarının ön sürüş alışma yeri konumunda denizli escorttır.

Oluşturacak bu alanda sürücü adayı her türlü engel konularak oluşturmalı. Trafik ışıklarından tutun, tümseklerden geçme, araba solama, araba park alanları her türlü gündelik hayatta karşısında çıkabilecek durumlar o alanda yerleştirerek sürücü adayını trafiğe hazırlayabiliriz. Böylelikle trafik hakkında bilgisi olan adaylar yetiştirebiliriz. Hatta bu alanda trafik kazası sırasında yapılması gerekenler uygulamalı bir şekilde verilebilir.

 

HABER: MUSA KILINÇ