Ceylanpınar?da yeni başkan koltuğunu devretti!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu öğrencilere devretti.

YEREL 23.04.2019 11:22:17 1431 0
Ceylanpınar?da yeni başkan koltuğunu devretti!

 

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şehit Ümit Yolcu Ortaokulu öğrencilerini misafir etti.

Ziyarette koltuğunu minik öğrencilere teslim eden Aksak, çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak, “Çalışmalarımızın bir amacı da; yavrularımızın hedeflerine ulaşması ve daha donanımlı bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamaktır” dedi.

Aksak, Şehit Ümit Yolcu Ortaokulu öğrencileri M. Sefa Süt, Berivan Damar ve Rengin Damar ile tek tek ilgilendi. Ziyarette öğrencilere, Şehit Ümit Yolcu Ortaokul Müdürü Ayhan Kayar, Mehmet Akif Anadolu Lisesi Müdürü Sinan Damar ve okul öğretmenleri eşlik etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Aksak, makam koltuğunu sırasıyla öğrencilere teslim etti.

Başkanlık koltuğuna oturan öğrenciler ilçeyle ve okullarıyla ilgili yapmak istedikleri projeleri anlattı. Çocuklar için daha iyi sosyal alanlar isteyen öğrenciler okullarının ihtiyaçlarını da talep etmeyi unutmadı.


AKSAK: GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ

Çocukların geleceğin teminatları olduğunu vurgulayan Aksak, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Yavrularımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızda amacımız; yavrularımızın hedeflerine ulaşması ve daha donanımlı bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamak içindir. Bu çerçevede eğitime ve öğretime her zaman destek veriyor ve geleceğimize yatırım yapıyoruz" dedi.

Her zaman eğitimin ve eğitimcilerin yanında olduklarını ifade eden Aksak, “Bütün gayretimiz, Güçlü Türkiye’nin yarınları olan evlatlarımızın daha iyi bir şekilde yetişebilmesi içindir. İnşallah hizmetlerimizle yarınlarımız daha iyi denizli escort. Bu vesileyle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Ziyaret, Aksak’ın çocuklara çeşitli hediyeler vermesiyle sona erdi.