Ceylanpınar'da 19 Mayıs'ın 104. Yılı Coşkuyla Kutlandı

.

GÜNCEL 19.05.2023 14:01:00 1204 0
Ceylanpınar

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Ceylanpınar’da yapılan etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Ceylanpınar’da yapılan etkinliklerle kutlandı.

Ceylanpınar’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenleri Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bırakma ile başladı. Çelenk sunumunun ardından program 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonu’nda Ceylanpınar Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen etkinlikler ile devam etti.

Programa İlçe Kaymakamı Emrah Uzun, Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Cumhuriyet Savcısı Fatih Kalaycı, Emniyet Müdürü Murat Dere, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. İlker Bilim, idari ve mülki amirler ile vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Öğrencilerin okumuş olduğu şiirler ve Başak İlkokulu’nun oratoryo gösterisi büyük beğeni topladı. Merkezi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat’a meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlar ise unutulmadı. Başak İlkokulu öğrencilerinin koro halinde seslendirdiği Neredesin sen? türküsü, izleyicileri duygulandırdı. Program öğrencilerin 19 Mayıs ile ilgili söylediği şarkılarla son buldu.

Bir 12 kişi ve çocuk görseli olabilir