Ceylanpınar'da 328 KG kaçak et ele geçirildi

.

YEREL 2.01.2022 13:42:00 1007 0
Ceylanpınar

Gıda Tarım ve Hayvancılık Ceylanpınar ilçe Müdürlüğü ekipleri ile Ceylanpınar Belediyesi zabıta ekipleri ilçede sürdürdükleri denetimler kapsamında lokantalara pazarlanmak üzere çevre illerden getirilmiş 328 Kg kaçak et ele geçirdi. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Ceylanpınar ilçe Müdürlüğü ekipleri ile Ceylanpınar Belediyesi zabıta ekipleri Viranşehir Cadde üzerinde devam eden kasap ve lokanta denetimleri kapsamında bir işyerinde kaçak ve bozulmuş sakatat tespit etti. Etiketsiz ve kaçak etlere el koyan ekipler işyeri hakkında yasal işlem yaptı. 

Ceylanpınar Belediyesi'nden yapılan açıklamada çevre illerden getirilerek ilçedeki lokantalara pazarlanmak üzere depolanmış 328 KG kaçak et ele geçirildiği belirtildi. 

Üzerinde etiketi olmayan kaçak ve kokuşmuş etlere el konulduğu belirtilen açıklamada, "İlçe genelinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Ceylanpınar ilçe Müdürlüğü ekipleri ile baraber sürdürdüğümüz denetimler kapsamında Viranşehir Caddesi üzerinde bir kasapta 328 KG kaçak et tespit edilmiştir. Ele geçirilen bozulmuş ve kokuşmuş etler zabıta ekiplerimizce imha edilirken işyeri hakkında yasal işlem yapılmıştır. Çevre illerden getirildiği tespit edilen etlerin lokantalara pazarlanmak üzere getirildiği, üzerlerinde etiketi olmayan etlerin bozulduğu tespit edilmiştir." denildi. 


Anahtar Kelimeler: Ceylanpınar' kaçak geçirildi