Ceylanpınar’da Coğrafya Youtube Kanalı Açıldı

Ceylanpınar’da Coğrafya Öğretmeni, eğitim faaliyetlerini aksatmadan sürdürmek için ‘Coğrafya Hocam Youtube Kanalı’ açıp, öğrencilere ders vermeye başladı.

EĞİTİM 30.04.2020 02:35:00 4167 0
Ceylanpınar’da Coğrafya Youtube Kanalı Açıldı

Coğrafya Öğretmeni İlyas Akın “Küresel bir salgın haline gelen, önce dünyanın çeşitli coğrafyalarında ve ne yazık ki nihayetinde ülkemizde de etkisini gösteren Kovid-19 salgını, tüm sektör ve alanları olumsuz etkilediği gibi eğitim-öğretim çalışmalarını da maalesef olumsuz etkiledi. Bu olumsuz etkiyi kırmak ve eğitsel faaliyetleri aksatmamak adına bakanlığımızın bir dizi çalışması olmuştur. Bunun yanı sıra biz de eğitsel faaliyetlerin aksamaması adına ivedi bir biçimde ‘Coğrafya Hocam Youtube Kanalı’ açtık” dedi.

‘Coğrafya Hocam Youtube Kanalı’ üzerinden dersler yapıldığını aktaran Coğrafya Öğretmeni İlyas Akın “Bu zorlu süreçte tüm öğrencilerimize her türlü uzaktan eğitim ile ulaşmaya çalışmaktayız. Youtube kanalımızdan TYT, AYT ve KPSS konuları anlatılmaktadır. Tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin bu süreci önemle takip etmesi, konularla ilgili ve sormak istedikleri sorularla ilgili mutlaka bize ulaşmaları gerekmektedir. Tüm öğrencilerimizden isteğimiz, bu süreci tatil olarak değil uzaktan eğitim olarak görmeleri ve bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerekmektedir” açıklamasında bulundu.