CEYLANPINAR’DA HASTANE VAR DOKTOR YOK .

şark çıbanı gürlemesine rağmen çildiye doktorumuz yok

SAĞLIK 11.01.2022 14:28:00 2552 0
CEYLANPINAR’DA HASTANE  VAR DOKTOR YOK .

Ceylanpınar'da geçtiğimiz yılın Haziran ayında açılan ve açıldıktan bir hafta sonra göçüğün yaşandığı 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde birçok branşta doktorun olmaması vatandaşları mağdur ediyor.

Ceylanpınarlı Vatandaşlar, yaşadıkları mağduriyetten dolayı başka hastanelere gitmek zorunda kaldıklarını söylüyor. Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde bazı branşlardaki doktorların resmiyette olduğu ancak onların da görevlendirmeyle Şanlıurfa’daki başka hastanelerde çalıştığı iddia edildi.

FİZİKİ GÖRÜNTÜSÜ MUHTEŞEM ANCAK BİRÇOK BRANŞTA DOKTOR YOK

Yaklaşık 100 bin nüfuslu Ceylanpınar ilçesi Devlet Hastanesinde Kulak Burun Boğaz doktorunun yanı sıra Fizik tedavi, üroloji, beyin cerrahi, psikiyatri doktorunun bulunmadığı Cildiye doktorunun resmiyette olduğu ancak onun da Şanlıurfa’da görev yaptığı ileri sürüldü. 

50 BİN KADINA 1 KADIN DOĞUM UZMANI BAKIYOR

Yaklaşık 50 bin kadın nüfusun bulunduğu Ceylanpınar’da, 1 Kadın hastalıkları doktorunun olduğu nüfus yoğunluğundan dolayı da randevu almanın zor olduğunu dile getiren vatandaşlar, hastanede 1 tane ultrasyon cihazı olduğu için uzun kuyruklar oluştuğunu ve zaman zaman sıra kavgasının yaşandığını belirtiliyor.

EN FAZLA TEMİZLİK GÖREVLİSİ VE GÜVENLİKÇİ VAR

Ceylanpınarlı Mehmet Altuğ da yaşadıkları mağduriyeti şöyle dile getirdi;“Temizlik personeli yetersiz diyeceğim de torpililer yukarıda masa başında. Ceylanpınar'da Hastane mi var ? Yapı olarak var doğrudur. Boş yapıyı ben ne edeyim? Siz ne edeceksiniz? Şimdi ‘Ceylanpınar için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz.’ diyen değerli Ceylanpınar  sevdalıları  bu durumu nasıl düzelteceğiz.

 

 


Anahtar Kelimeler: CEYLANPINAR’ HASTANE DOKTOR .