Ceylanpınar'da İş Yeri Yangını: Zarar 1 Milyon...

.

YEREL 12.09.2022 21:27:00 1384 0
Ceylanpınar

Edinilen bilgiye göre İbrahim İyigün’e ait olduğu tespit edilen 2 katlı iş yerinde elektrik kontağından yangın çıktı. İtfaiyenin geç gelmesi ve köpüklü suyun olmaması itfaiyenin yangında yetersiz olmasına neden oldu. İtfaiyenin bu yetersizliğine Tarım işletmesine ait 2 itfaiye aracı ve vatandaşın yardımı yetişti.

İbrahim İyigün’ün eşi ve ailesi yangın başladığı esnada itfaiyeyi aradıklarını ama itfaiyenin aramadan 40 dakika sonra geldiğini söyledi. Maddi zararlarının büyük olduğunu ve mağdur olduklarını sitemle dile getirdiler.

Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bülent Çelik’ten Sert Tepki: Olayın Takipçisi Olacağız

Yangınla ilgili konuşan Başkan Çelik” Büyükşehir belediyesi sınıfta kaldı. Ceylanpınar yaklaşık 100 bin nüfusa sahip. Niye itfaiye yetersiz kalıyor? Neden itfaiyenin köpüklü suyu yok? Niye biz bu haldeyiz?  Yangını vatandaşlar söndürüyor. Biz niye hep geri kalıyoruz? Niye her şeyimiz eksik? Esnaf ve sanatkârlar odası başkanı olarak biz bu konunun her zaman takipçisi olacağız.”dedi.

Yangına itfaiye müdahale ederken mağazada bulunan çok sayıda motosiklet yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABER: Musa Kılınç