CEYLANPINAR'DA ÖLÜ BULUNAN MÜLKİYE KAZAN'IN CENAZESİ VİRANŞEHİRE DEFNEDİLDİ

Ceylanpınar'da nişanlısı tarafından öldürülen ve 36 gün sonra bir arazide gömülü halde bulunan 23 yaşındaki Mülkiye Kazan’ın cenazesini Viranşehir’de toprağa verildi.

YEREL 14.02.2022 10:19:00 1389 0
CEYLANPINAR

Olay, geçtiğimiz aylarda Ceylanpınar'a bağlı kırsal Arıklı Mahallesi'nin Mardin il sınırı yakınlarında meydana geldi. Dağlık alanda koyunlarını otlatan çobanlar, köpeklerin bir çukuru kazıp içerisinden et parçaları çıkarttığını gördü. Köpeklerin yanına giden çobanlar, çukurdakinin bir ceset olduğunu fark ederek jandarmaya haber verdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, güvenlik şeridi çekerek çukuru kazdı. Kazıda bütünlüğü bozulmuş bir ceset çıkartıldı. Yapılan incelemenin ardından Mülkiye Kazan’ın cenazesi, cinayet şüphesi üzerine önce Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İncelemenin ardından savcılık geniş çaplı soruşturma başlatırken, otopsisi tamamlanan Mülkiye Kazan’ın cenazesi yakınlarına teslim edildi. Aile, Mülkiye Kazan’ı cenazesini aldıktan sonra Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Mülkiye Kazan ile nişanlısı Mustafa Aslan'ın 2021 yılı Kasım ayının sonuna doğru düğünleri olacaktı. Mülkiye Kazan'ın nişanlısı Mustafa Asan gözaltı işlemlerinin ardından çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.