Ceylanpınar'da polis memuru hakkında soruşturma başlatıldı

Ceylanpınar'da bir eve internet arızası için giden ve yanlışlıkla zili çalması sonucu polis memuru ile şirket personel arasında tartışma hastanede bitti.

YEREL 19.08.2021 11:17:00 1009 0
Ceylanpınar

Olay gündüz vakti 15 Temmuz Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre site içerisinde bir eve internet arızası için giden şirket personeli M.S yanlışlıkla Ceylanpınar ilçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru F.Ç’nin ikamet ettiği evin zilini çaldı. Şirket personeli M.S’nin ısrarla zili çalması üzerine Polis memuru F.Ç kapıyı açtı. Kendisinin her hangi bir internet talebinin bulunmadığını söyledi. Personelin polis memuru ile arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

OLAYA İLİŞKİN 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çıkan tartışma sonucu hafif yaralanan M.S hafif yaralanarak ilçe devlet hastanesinde tedavi altına alındı. İlçe Devlet Hastanesi bahçesinde toplanan M.S’nin yakınları ile polis ekiplerinin arasında çıkan tartışması üzerine Ö.K ve M.B gözaltına alınarak karakola götürüldü.

POLİS MEMURU HAKKINDA İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Polis memuru F.Ç ve şirket personeli M.S hastanede darp raporu alarak birbirlerinden şikâyetçi olduğu öğrenilirken Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü görevli polis memuru F.Ç hakkında görevi kötüye kutlanmaktan dolayı idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.