Ceylanpınar’daki Parklar Yenileniyor

.

YEREL 19.12.2021 10:37:00 851 0
Ceylanpınar’daki Parklar Yenileniyor

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatları doğrultusunda ilçe genelinde yer alan tüm parklarda yenileme çalışmaları yapılarak modern hale getirildi. Çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevcut parklarda yer alan bank, kamelya ve çocuk oyun guruplarını yenileyerek daha estetik ve kullanışlı haliyle halkın hizmetine sunuldu.

Ceylanpınar Belediyesi’nin ilçe genelindeki park yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe merkezinde yer alan tüm parkları baştan aşağı yeniledi. Çocukların parklarda huzurla oynaması, vatandaşların da ailece keyifli vakit geçirmesi için parklarda detaylı bakım, onarım ve yenileme çalışması yapıldı.

Yenileme çalışmaları kapsamında parklarda zemin döşemelerinin tamiri yapıldı. Yıpranmış veya kırık olan bank ve kamelyalar tamir edilerek yenilendi. Çocuk oyun gruplarının kontrollerini yapan ekipler, sorun tespit edilen oyun grubu ve fitness aletlerini onarıp, daha kullanışlı hale getirildi. Park ve yeşil alanlarda çimlerin sağlıklı büyümesini ve ilçe genelindeki yeşil görüntünün sürdürülebilir olmasını amaçlayan Ceylanpınar Belediyesi, çim biçme, yabani otların temizlik çalışmaları ise aralıksız sürdürülüyor.

Ceylanpınar Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Halil Yetek, ‘’Ceylanpınar Belediye Başkanımız Sayın Feyyaz Soylu’nun talimatları doğrultusunda ilçe merkezimizde yer alan tüm parklarda yenileme çalışmalarına başladık. Başladığımız yenileme çalışmaları kapsamında şuana kadar 8 parkımızda çeşitli nedenlerle yıpranan ve tahrip olan Bank, Kamelya, çocuk oyun grupları ve spor aletlerini yeniledik. Kalan 7 parkımızın ise yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Park ve yeşil alanlarımızda yeşil görüntünün sürdürülebilir olması içinde ayrıca çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Mevcut parklarımızda çocuklarımızın huzurla oynaması, vatandaşlarımızın da ailece keyifli vakit geçirmesi için Park ve Bahçeler müdürlüğü olarak Belediye Başkanımız Sayın Feyyaz Soylu’nun direktifleri doğrultusunda canla başla çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz’’ ifadelerinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: Ceylanpınar’ Parklar Yenileniyor