Ceylanpınar`ın 100 Yıllık Sorunları Çözüme Kavuştu

Ceylanpınar?ın yüz yıllık iki sorununun çözümüne ilişkin maddeleri bu gece 24. Dönemin son yasama gecesinde, TBMM Genel Kurulunda kanunlaştı.

GÜNCEL 4.04.2015 15:27:19 1419 0
Ceylanpınar`ın 100 Yıllık Sorunları Çözüme Kavuştu
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdülkerim Gök sözünü tuttu. Ceylanpınar’ın yüz yıllık iki sorununun çözümüne ilişkin maddeleri bu gece 24. Dönemin son yasamasında, TBMM Genel Kurulunda kanunlaştı. Konu ile ilgili TBMM Genel Kurulunda konuşan Milletvekili Gök ‘Ceylanpınar’ımızın yüz yıllık iki sorunu bu gece resmi olarak çözüme kavuştu. Emeği geçen başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerimize teşekkür ediyorum’ dedi.

Milletvekili Doç. Dr. Abdülkerim Gök Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı zamanında Ceylanpınar’a gelip bu sorunların çözüleceği sözünü vermesi ve milletvekili arkadaşlarıyla birlikte kendisinin konuyu takip etmesi sonucu Ceylanpınar’ın 100 yıllık göçerler ve tapu sorunun çözüldüğünü ifade eden Gök ‘Önümüzdeki günlerde teknik uygulamaların detayları halkımıza duyurulacak. Doğup büyüdüğüm ilçemin iki temel sorunu hamdolsun ortadan kalktı. Ceylanpınar’a gelip, oy isteyip, söz verip, Ankara’ya gidip unutanlardan olmadık.

Ceylanpınar’a ne söz verdiysek, birbir onları gerçekleştirmenin mutluğunu yaşıyoruz. Rabbimize hamd ediyoruz. Ceylanpınar’ın öz evladı olarak Ceylanpınar’a sahip çıktık. Ceylanpınar’da bizi sahiplendi ve 30 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye’yi iktidara teslim etti. Az konuşup, çok ürettik’ dedi.