Ceylanpınar?ın 8?nci parkının temeli atıldı

?Her mahalleye en az bir park? amacıyla çalışmalarına devam eden Ceylanpınar Belediyesi, Mevlana Mahallesi?nde ilçenin 8?nci parkının temelini attı.

YAŞAM 31.05.2013 17:39:19 2301 0
Ceylanpınar?ın 8?nci parkının temeli atıldı
Mevlana Mahallesi 12’nci sokakta yapılacak olan yeni parkın inşaat çalışmalarına düzenlenen temel atma töreniyle başlandı. Törene Ceylanpınar Belediye Başkanı Av. İsmail Arslan’ın yanı sıra, İlçe Yöneticileri,, Belediye Meclis Üyeleri, Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği, Mahalle Muhtarları ile Mevlana Mahallesi sakinleri katıldı.
Temel atma töreninde konuşan Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan; Ceylanpınar halkının, Ceylanpınar Belediyesi’nin 50 yıllık tarihi boyunca kendi yönetimleri döneminde hizmetle tanıştığını belirterek “1960 yılından bu yana belediye olan bir yerde, ilk denizli escortğimizde tek bir park, tek bir salıncak yoktu. Bu memlekette taş üzerine konulmuş tek bir taş yoktu. Şu an 2 park ve 3 Taziye Evi’nin inşaat çalışmalarını aynı anda yürütüyoruz” diye konuştu. Ceylanpınar Belediyesi’nin gece gündüz demeden hizmetten yoksun 50 yılın açığını kapatmaya çalıştığını kaydeden Arslan “her mahalleye en az bir park” şiarıyla yapımına başlanan yeni parkın Mevlana Mahallesi’ne soluk aldıracağını belirterek mahalle sakinlerine hayırlı olması dileklerinde bulundu.