Ceylanpınar?ın Engelsiz Ceylanları ??Engelsiz Yaşam?? Projesine Katıldı

İlgi Engelli - Empati Haftası 4-11 Nisan ?İlgi Engelli Empati Haftası? kapsamında birçok etkinlik düzenlendi. Farkındalık yaratmak için öğrenciler ellerini kullanmadan resim, tekerlekli sandalye basketbol takımları ile basketbol oynadılar.

SPOR 11.04.2014 12:59:26 2959 0
Ceylanpınar?ın Engelsiz Ceylanları ??Engelsiz Yaşam?? Projesine Katıldı
Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taş ‘’Toplumsal hayata etkin ve eşit şekilde katılmak engelli-engelsiz tüm bireylerin en tabii hakkıdır. Nüfusumuzun önemli bir bölümünü teşkil eden engellilerin yaşam kalitelerinin artırılması hepimizin görevidir. Bu alsancak escortle 4-11 Nisan “İlgi Engelli Empati Haftası” yla İlgi Okulları öğrencileri engellileri anlamak ve onlarla birlikte engelleri aşmak için “Her birey bir engelli adayıdır” sloganıyla yapmış oldukları spor ve diğer sosyal etkinliklerle onların yanında olduk. Şanlıurfaspor Erkek Basketbol Takımıyla birlikte öğrenciler ile yaptığımız küçük müsabaka ile engelsiz yaşamın göstergesi olup “Asıl engelliler, karşılarına çıkan engeli geçemeyenlerdir” mesajını verdiler’’ ifadelerini kullandı.

İlgi Okulları Yönetim Kurulu ‘’Bizlere “Engelsiz Yaşam” projemizde destek veren Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Sayın Ertuğrul Yıldız, Basketbol Federasyonu Şanlurfa İl Temsilcisi İsmail Mutlu,  NTV Engelsiz Radyo Program Yapımcısı Ayhan Aktaş, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ve Şanlıurfa Engelli İl Koordinatörü Mehmet Veysi Fırat’a ve Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taş’a teşekkür ederiz’’ dediler.