Ceylanpınar?ın İkinci Belediye Başkan Aday Adayı Belli Oldu

Ceylanpınar Ak Parti İlçe Başkanlığı yapmış, girdiği bütün seçimlerde başarı elde etmiş Ahmet Güntekin, Ceylanpınar?dan Belediye Başkan aday adayı olacağını açıkladı.

SİYASET 7.09.2018 10:22:03 4448 0
Ceylanpınar?ın İkinci Belediye Başkan Aday Adayı Belli Oldu

İş adamı Baran Kejanlı’nın ardından Ceylanpınar AKP eski İlçe Başkanı Ahmet Güntekin de Ceylanpınar’dan Belediye Başkan aday adayı olacağını açıkladı.
 

Halkın isteği ile yerel seçimde aday adayı olacağını, eğer başkan olursam huzur ve refahı getireceğini belirten Ahmet Güntekin “ Daha iyi hizmet için elimden geleni yapacağım, hak ve hukuk içinde hareket edeceğim, Basın ve STK birlikte hareket edecektir. Soruları ve eleştirileri dikkate alacağım, topluma değer katanlara sahip çıkacağım. İş olanaklarının yapılabilmesi için proje üreteceğim. Herkesin fikrine saygılı olacağım, kutuplaşan ve ötekileştiren değil, birlik beraberlik içinde olacağız.  Güçlü hükümet güçlü Türkiye ile ilçemiz olarak başarılı olmak zorunda olduğumuzu inanarak, bu siyaset yoluna bir adım daha ileri götürmek için var gücümle çalışacağım. Ceylanpınar çok iyi biliyor ki, benim makama veya paraya ihtiyacım yok. İnancım ve toplumsal sorumluluğumdan dolayı aday adayı olmak zorundayım” ifadelerini kullandı.