Ceylanpınar?ın ??Sahipsiz?? Engelsiz Ceylanları, İlk Maçında Galip Geldi

Ceylanpınar?ın Sahipsiz Engelsiz Ceylanları, kendi sahasında konuk ettiği Hakkâri Yüksekova Engelliler Basketbol takımını 100-44 gibi farklı bir skorla devirdi.

SPOR 17.11.2014 09:25:39 5163 0
Ceylanpınar?ın ??Sahipsiz?? Engelsiz Ceylanları, İlk Maçında Galip Geldi
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden ve ligin güçlü ekiplerinden Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü, sahipsizliğine rağmen lige farklı bir skorla merhaba dedi.  Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol 1. Lig B Gurubu'nda mücadele eden Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, kendi evinde Hakkâri Yüksekova Bedensel Engelliler Takımı ile karşı karşıya denizli escort. Antrenör Metin İdoğ yönetimindeki Ceylanpınar’ın sahipsiz Engelsiz Ceylanlar’ı 100-44 gibi farklı bir skorla ilk maçlarında galip gelirken, Ceylanpınar’ı en iyi şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşattılar.

Ceylanpınar Kapalı Spor Salonunda kazanılan galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Mehmet Taş, basketbolcuları kutladı ve bütün engelli kardeşlerimizi ve ailelerini hem destek için hem de gerekli alt yapının oluşturulması için kulübe beklediklerini söyledi. Antrenör Metin İdoğ ise, oynanan güzel maçtan büyük bir keyif aldığını söyleyerek memnuniyetini dile getirdi. Ceylanpınar’da engellilerin her alanda olduğu gibi spor alanında da kendilerini kanıtladığını ve seslerini duyurduğunu söyleyen İdoğ, bunun yeterli olmadığını daha fazla spor kulübüne ve sporcuya ihtiyaç duyduklarını belirtti.