Ceylanpınar`ın Sanat Gururları

Son yıllarda Ceylanpınar deyince insanların ilk aklına gelen savaş ,sınırlar, güvensiz bölge. Oysa bunca hüznün ve acının ortasında hayatı bir nebze de olsa bizlere sevdiren, yaşadıkları acıları mutluluğa çeviren, hüznünden sevinçler çıkarmasını bilen Cey

KÜLTÜR - SANAT 14.02.2014 08:49:48 2982 0
Ceylanpınar`ın Sanat Gururları
Uğrunda  çabalanan anlayıştan kötü beklenti içerisinde olmadan mutlu etmek ve mutlu olmak adına yapılan her davranış önünde eğilecek bir davranış sergilediler Serdar Pıçak, Neşet Bozkurt ve Arpak Kardeşler.

Unutulmaya yüz tutulmuş bir şehrin sokaklarını anımsatmak, bazen bombalanan bir şehrin parçalanmış cesetleriyle, bazen sınır tellerinin uzaktan uzağa bakışmanın ötesine gitmeyen bir şehir olmaktan çıkaran güzel insanların güzel davranışlarıyla duygulanmamak mümkün değil.

Ceylanpınar Gazetesi‘nin köşe yazarlarından Abdurrahim Aydın'ın '' Ve insan'' yazısında belirtiği gibidir belki hayat; '' İnsanlar hayatlarının sonunda geriye dönüp baktıklarında, sadece molalarda yaşama çalıştıklarını görürler. Taktir etmeden ve zevk almadan geçip giden şeyin aslında hayatları olduğunu gördüklerinde şaşırır ve böylece umutlarla kandırılan insan, ölümün kollarına koşar ''.
Belki de buydu, taktir etmeden ve zevk almadan geçip giden koca bir hayat, oysa takdir edilecek ve hayatın sadece molalardan ibaret olmadığını anımsatan güzel insanlarla dolu şehrimizde yanlız değiliz.

Serdar Pıçak

Serdar Pıçak, bu güzel insanlardan biri, güzel ve yanık sesi ile ''hayat geride bişey bırakamayacak buca escort  kısaysa, yapılacak güzel eserlerle ölümsüzleştirilebilir '' sözleri bizleri gururlandırıyor.  Serdar Pıçak'ın yaptığı son çalışması göz dolduruyor.  Mardin‘de çekilen klibi ise taktire şayan.

Ekrem ve Mehmet Arpak Kardeşler

Ekrem ve Mehmet  Arpak kardeşler ise bir başka gurur abidesi. Her gün ulusal medyada Ceylanpınar‘ımızı ön plana çıkarıp, büyüdükleri toprakları unutmadan gururla ismini en güzel şekilde anılmasını sağlamaları ve o güzel eserlerinin bile önünde tutmaları onur veriyor bizlere.

Neşet Bozkurt


Yıllar sonra çocukluğunu aramaya gelen genç bir adamın şehri için kurduğu hayallerin bir gün gerçeğe dönüşmesi için gösterdiği çaba ve azim,  onu daha da güzel kılıyor. ''Ceylanpınar‘da bir gün ''  film çekimi ve uluslararası arenalarda ilçemizi temsil edişi göğsümüzü kabartıyor.

Ceylanpınar Gazetesi olarak ismini buraya sığdıramadığımız ve Ceylanpınar için ben de varım diyen  bütün güzel insanlara;  iyi ki varsınız.