Ceylanpınar?ın Yardım Melekleri

Ceylanpınar Belediyesi, 65 yaş ve üzeri yaşlılara, ihtiyaç sahiplerine, engellilere ve yalnız yaşayan vatandaşlara ücretsiz olarak `Evde Temizlik Hizmeti` sunuyor.

YEREL 1.08.2018 03:59:09 1347 0
Ceylanpınar?ın Yardım Melekleri

Ceylanpınar Belediyesi 'Yalnız değilsiniz' sloganı ile bir sosyal belediyecilik hizmeti olarak 65 yaş ve üzeri maddi durumu iyi olmayan, yalnız yaşayan, yardıma muhtaç vatandaşlara ve engellilere 'Evde Temizlik Hizmeti' vererek önemli bir sosyal belediyecilik hizmetine imza atıyor.


Evde Temizlik Hizmeti kapsamında yaşlı insanların evlerinde yerlerin silinmesi, cam ve tozlanan yerlerin silinmesi, bulaşıkların yıkanması vb. hizmetler veriliyor. Evlerini temizleyemeyecek durumda olan vatandaşlara yardım elini uzatan ekipler, yalnızca tespit edilen vatandaşlara değil, işlerini göremez durumda olan vatandaşların da isteğini geri çevirmiyor. Evleri temizlenen vatandaşlar, sağlıklı bir ortama kavuşmanın keyfini yaşarken bu sayede yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların kendi başlarına yapamadıkları ev işleri yapılarak, bir nebze olsun rahatlamaları sağlanıyor. Öte yandan Ceylanpınar’ın yardım melekleri, her hafta gittikleri evlerden “gülen yüzlerle, hayır dualarıyla” uğurlanıyor.