CEYLANPINAR’IN DOĞALGAZ VE KIZILTEPE YOLU İHALESİ TAMAM

AK Parti Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, Ceylanpınar'a doğalgaz ulaştırılması amacıyla hazırlanan projenin ihalesinin tamamlandığını, Ceylanpınar - Kızıltepe Karayolunun ise ihaleye çıktığını açıkladı...

YEREL 12.01.2021 10:09:00 2175 0
CEYLANPINAR’IN DOĞALGAZ VE KIZILTEPE YOLU İHALESİ TAMAM

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ceylanpınar’da bulunan Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı “Doğalgaz işimiz resmi gazetede yayınlandı. Ceylanpınar-Akçakale doğal gaz çalışmaları inşallah başlıyor.” dedi.

Ceylanpınar-Kızıltepe yolu ihaleye çıktığını hatırlatan Özşavlı, “Sürekli bana bu konu iletiliyordu. Bende Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ve Ulaştırma Bakanlığı’na ne zaman gitsek Ceylanpınar-Kızıltepe yolu ile Viranşehir çevre yolunu sürekli gündeme getiriyorduk. Şimdi o işler bitti ihale süreci başladı. Yakında karayolumuzun çalışmalarına başlanacak” bilgisini verdi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, ilçedeki temasları kapsamında, AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret edip, genel merkez tarafından Kadın Kolları Başkanlığına atanan Meral Beşkat ve Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden seçilen Abdulhadi Dakak’ı tebrik ettikten sonra Ceylanpınar Kaymakamlığını da ziyaret etti.

haber musa kılınç