ceylanpınarlı başkan, MHP`li vekil ile görüştü

Çevre ve Orman Derneğinin ceylanpınarlı Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, MHP Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan bir görüşme yaptı.

YEREL 6.08.2019 11:12:53 1168 0
ceylanpınarlı başkan, MHP`li vekil ile görüştü

Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan’ı makamında ziyaret ederek Çevre ve Orman Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ceylanpınarlı olan Başkan Söylemez, ziyaretle ilgili açıklamasında, “Mühendis alımlarında adil bir paylaşım konusunda her platformda orman mühendislerinin yanında olan değerli hocamız Sayın Prof. Dr. Sefer Aycan’a orman mühendisleri ve çalışanları adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Çevre ve Orman Derneği’nin Türkiye genelindeki çalışmalarının çok anlamlı olduğunu ifade eden Prof. Dr. Sefer Aycan ise, “Orman Mühendisleri ve Orman Muhafaza Memurları personel alımlarında mülakat istemiyor, bizim için devlet memuru olmak şereftir. Her Türk evladının da hakkıdır. Bu nedenle tüm memur alımlarında şeffaflık esas olmalı, mülakat olmamalı, KPSS puanı esas alınmalıdır” sözlerine yer verdi.