Ceylanpınarlı İsa?dan 10 Gündür Haber Alınamıyor

Ceylanpınar ilçesinde 10 gündür oğlundan haber alamayan Abdulkadir Eslek, çalmadık kapı bırakmadı aramadığı yakını kalmadı.

GÜNCEL 1.05.2016 15:46:44 2060 0
Ceylanpınarlı İsa?dan 10 Gündür Haber Alınamıyor
Amin der susarım. Duam belli duyan belli. Allah’ım aslan parçam oğlum İsa Eslek’i bana, annesine, kardeşlerine, ninesine arkadaşlarına dost ve akrabalarına kavuştur” diye dua eden Abdulkadir Eslek, çaresiz bir şekilde oğlunun bir yerlerden çıkıp gelmesini bekliyor.
Yaklaşık 10 gün önce halasına ders çalışmaya diye evden çıkan İsa Eslek’in, o gün halasına gitmediği ortaya çıktı. Ortaokul 8. Sınıf öğrenci olan İsa Eslek’in PYD tarafından kaçırıldığı yada PYD’ye katıldığı iddia edildi.
Arap kökenli bir ailenin ilk çocuğu olan İsa Eslek’in babası Abdülkadir Eslek “Ben evlendim 10 yıl çocuğum olmadı. İsa benin 10 yıl sonra dünyaya gelen ilk çocuğumdu. 6 evladım daha var ama o benim ilk göz ağrımdı. Bir akşam Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki ablama ders çalışmak için benden izin istedi. Ben de gönderdim ama geri dönmedi. Ablama sordum. ‘Bize Gelmedi’ dedi” ifadelerini kullandı.